AKTUELNO

Posle vesti o hapšenju i sumnjičenja za organizovanje prostitucije, starleti Tijani Ajfon mnogi su okrenuli leđa, pa tako i komšije, sa kojima živi u jednoj od najfrekventnijih ulica na Zvezdari.

- Došli ste zbog te ku**e. Ona je bruka i sramota. Čitam po novinama zbog čega su je hapsili. Nemam reči. Užas - ljutito je dobacila žena iz obližnje zgrade.

- Meni je u početku bilo žao tog deteta jer sam mislila da je mlada, a da je, eto, roditelji nisu vaspitali i da radi ono što je u kući naučila da nije sramota. Kada je odrasla i kada sam već bila sigurna da zna da razlikuje dobro od lošeg, više nisam imala opravdanja za nju. Žao mi je samo što deca iz komšiluka na nju gledaju kao na neku javnu ličnost i bojim se da im ne bude uzor. Znate, lako deca pomisle da je ona uspešna kada vide kako se oblači i u kakvim automobilima se vozi. Volela bih da se odseli odavde, nije ovo kraj za takve njuške - kaže gospođa iz obližnje pekare, sa čijim mišljenjem je saglasna još jedna starija komšinica.

Foto: E-Stock

- Ta mala očigleno želi pažnju po svaku cenu. Jadna majka što sve zbog nje mora da trpi. Ona se ponaša kao puštena sa lanca. Nikada se neće opametiti. Eto, otvorila je salon i umesto da se posveti tome, ona pravi sebi probleme na svakom koraku. Vidim tu kada prođem, momci joj iz kola dobacuju raznorazne prljavštine. Užas, da jedna devojka to sebi dozvoli. Jeste atraktivna, ali mora da bude dama. Ipak je ona žensko. Jednoj devojci ne priliči da se ponaša razuzdano - kaže jedna starija gospođa.

Ipak, bilo je i onih koji o Tijani Ajfon imaju pozitivno mišljenje.

Foto: Pink.rs

- Ona ima frizerski salon tu iza ćoška i često odem. Videla sam je nekoliko puta i popričala sa njom. Ona je meni simpatična devojka. Duhovita, zabavna. Kada god je vidim, ona je nasmejana, pozitivna i širi takvu energiju. Njen život njena stvar. Zašto bi nekoga zanimalo šta radi. Nikog od nas nije ovde ugrozila. Kada odem kod nje u salon, oni su ljubazni, odrade mi to zbog čega sam došla i ne opterećujem se pričama rekla-kazala - kaže jedna mlada devojka.

Autor: D.T.

#Tijana Maksimović | Tijana Ajfon