AKTUELNO

Sve se odvilo sinoć u Beogradu.

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga 3", tatu majstor Filip Reljić i pevačica Ivana Krunić napadnuti su sinoć u kasnim večernjim časovima, saznaje Pink.rs. Filip je zadobio brojne povrede, a slučaj je prijavljen policiji.

Sinoć je došlo je do napada na Ivanu i Filipa. Ivanu, srećom, nisu tukli, ali uvrede nisu izostale za oboje. Filipa su pretukli, ali je srećom živu glavu izvukao bez težih povreda - rekao je dobro obavešten izvor za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Kontaktirali smo Filipa kako bismo saznali sve o nemilom događaju, a on nije krio šok zbog napada.

U šoku sam. Prijavili smo policiji, sada idem da podnesem krivičnu prijavu. U konsultaciji sa advokatom mi je rečeno da pre suđenja ne smem ništa da pričam - kratko je za Pink.rs izjavio Reljić, koji nije želeo da nam kaže kako je došlo do ove nemile situacije.

Ipak, došli smo u posed fotografije na kojoj su vidljive povrede koje je Reljić zadobio. S druge strane, Krunićeva je ostala nedostupna za komentar.

Foto: Instagram.com/ivanakrunic

Ivana i Filip su inače druženje započeli u "Zadruzi", a nakon njenog nedavnog napuštanja rijalitija juče su se videli u njegovom studiju za tetoviranje, a nakon toga su napadnuti.

Autor: J.Đ.

#Filip Reljić

#Fizički napad

#Ivana Krunić