AKTUELNO

Ovo nije očekivao.

U sledećem snimku koji je prikazan, zadrugari su videli situaciju koju je Ivana Šopić uporno negirala, razgovor sa Mirkom Gavrićem o tome kako bi zabranila Stefanovim prijateljima su je vređali da vide njihovo buduće dete, misleći na Kiju Kockar.

Ružno je, katastrofa - prokomentarisao je Stefan.
Ja sam duboko u sebi besna, ja njegove prijatelje ne poznajem. Verujem da se svašta priča, nju sam direktno slušala. Ja to govorim iz besa. Žao mi je, sad sam i Mirka napravila lažovom - pravdala se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj sad klip, još gore nego što je rekla da je pričala. Kopaš jamu! - prokomentarisao je Đedović.
Imala sam sreću dok mi se neko nije umešao, sreću i mir. A ti pričaš kako ga ja okrećem protiv prijatelja - urlala je Ivana na Đedovića.
Kopaš jamu! Da li misliš da mu ovim pomažeš? Da si neko drugi, sad bih te urnisao - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam ozbiljan problem, hvala svim mojim prijateljima, izvinite ako sam vas iznervirao. Nisam to što jesam, ćutim neke stvari, jesam cava. Ako nešto ne vidim... Ispadam ovde magarac. Ja sam došao da uzmem to što sam došao da uzmem, da pokažem da nisam mentol, pokazao sam neke druge osobine i kvalitete, ako sam glup, neka budem glup, glup sam zbog ljubavi - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana se bori životom za ovu vezu, kapiram, ali mora da prihvati da i neko drugi ima pravo da savetuje, kao što je ona pričala Stefanu da Iva nije devojka za njega - govorio je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Kija Kockar

#Stefan Karić