AKTUELNO

Potpuni haos bivših prijatelja sa simpatijama!

Tara Simov dobila je pitanje od strane gledalaca, da prokomentariše zbog čega pristaje na ,,zagrljaj iz sažaljenja" od Mateje Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što sam budala, imali smo situaciju nakon raskida, dešava se nešto što sam mu najviše zamerala, ti neki zagrljaji... On je pričao da ne voli da se grli, dok spava - rekla je Tara, pa je dodala šta sve zamera Mateji, a onda je i on progovorio.
Ja sam iskren, ja se preopteretim da nešto ne pogrešim, pa da joj ne dam lažnu nadu, da ne podgrejem nešto. Što se tiče zagrljaja, to je bilo kada je plakala. Mi smo ležali i čujem je kako plače... Nije iz sažaljenja - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se Jelena Pešić umešala i vratila se na prethodnu priču, nakon čega je ušla u raspravu sa Markom Miljkovićem.

Ja sam Luni mogla haos da napravim, ali bitno je da je skontao Marko, Luna mene u celoj toj priči, a Gagi ti koji misle tako kao ti. Da je neka druga devojka bila, šta bi mogla da radi - ispričala je Jelena.
Ja sam uložio pristojno ponašanje prema Jeleni, nije lepo da govoriš da ćeš nekome da praviš pakao. Mnogi su ovde to probali, pa su se usr*li i opstali smo posle svih tih paklova! To što pričaš da si mogla da napraviš nekome pakao, to me je zabolelo, to govori da nisi dama. To rade smećari, Jelena. Nemoj sebi da daješ previše na značaju! - odbrusio je Miljković, ali nije smeo Jelenu da pogleda u oči.
Luna je zbog mene ušla, a na ja zbog nje! Ja ne dajem sebi na značaju, kao što pričaš - odbrusila je Jelena

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga