AKTUELNO

Atraktivna glumica progovorila je o tome sa čim se sve suočila otkako se bori sa metaboličkim poremećajem.

Biljana Obradović, dobro poznato lice Televizije Pink, u svojoj emisiji "Biljana za vas" ugostiće aktuelne poznate ličnosti.

Foto: Pink.rs

Popularna glumica Nina Janković pričaće o karijeri, ali i ljubavi, s obzirom na to da je već tri godine u skladnom braku sa dugogodišnjim partnerom, Matejom Dičićem.

Foto: Instagram

Njena koleginica Sofija Rajović otvoreno će govoriti o svojoj borbi sa metaboličkim poremećajem, poznatijim kao insulinska rezistencija.

Foto: Instagram

Saznaćete sve o četiri devojke, među kojima je i Aleksandra Duende, devojka Baneta Trifunovića, koje čine di-džej sastav "Girl Panic" i koje već neko vreme uspešno nastupaju u prestoničkim klubovima.

Osim ovoga, Biljana vam otkriva i zbog čega su u Japanu najpoznatije porno glumice sa 65 godina, a ukoliko želite da dobijete nekoliko centimetara u visini, saznaćete sve o popularnoj operaciji potkolenica u Aziji.

Upoznaćete opančarevu kći, videćete neobične oklagije sa srcima, ali ćete i saznati sve o Uskrsu, postu, novim filmovima i dizajnu u novoj emisiji "Biljana za vas" u nedelju, od 19 časova na kanalu Pink 2.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Nina Janković

#Sofija Rajović

'