AKTUELNO

Danijel Nedeljković, verenik Ane Sević, pozitivan je na koronavirus, dok su pevačica i njena ćerka Lorena negativne.

Ana je trenutno u petom mesecu trudnoće i ona i Danijel čekaju ćerku, a Nedeljković je, kako prenose mediji, pre pet dana saznao da je zaražen.

Tačno je da imam koronu, ali se dobro osećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo ga možda tako preneli na druge - za "Informer" priča Nedeljković.

Foto: E-Stock

Biznismen kaže da je posumnjao na koronu kada je počeo da mu curi nos.

Golicalo me je u grlu i sve je delovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test, koji je pokazao da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem nedelje treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima - rekao je on, a potom objasnio da on, Ana i Lorena i dalje žive u istom stanu, ali da se on potpuno izolovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećom, i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu i ostavi mi je ispred vrata. Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigde se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želeo da rizikujemo. U poslednjih nekoliko meseci sam bio samo dva puta u restoranu - dodao je on.

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Danijel Nedeljković