AKTUELNO

Otvorila dušu.

Zadrugari i ovog utorka odgovaraju na pitanja starih zadrugara, a voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvo pitanje, koje je stiglo od Lune Đogani za Anabelu Atijas.

Draga majko, da li si svesna da nas niko ne može da razdvoji? - pitala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Joj, mnogo mi je teško. Ceo dan pokušavam da zadržim emocije. Kao da je deo mene otišao. Mnogo te volim, nadam se da si zagrljaju svoje Ćere u svom prelepom stanu. Oprosti mi za sve što sam ti učinila od početka života do danas. Nekako, postoji doza straha šta će biti posle. Dozvolili smo okolnostima da nas dovedu u stanje da postavi ovakvo pitanje. Kada me je zagrlila pre neki dan, rekla je: "Izvini". Svaka lekcija je dobrodošla u životu. Mnogo je teško napolju shvatiti neke stvari, nadam se da će joj dobro proći susret sa ljudima... Mojom majkom, Ninom, Blankicom... Plašim se, ne znam koliko su ljudi spremni da se stave na mesto nas koji smo ovde - govorila je uplakana Anabela, pa prokomentarisala odnos sa Gagijem:
Davala sam previše šansi, umorila sam se od toga. Boravkom ovde sam izbacila to iz sebe, sigurna sam da ću odavde krenuti u drugom pravcu. Sve i da sam ja najgora bila, očekivala sam npr. od Gagija da kaže: "Luna, stani, to ti je mama". Dugovao mi je to. Da pokaže svoju promenu - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani