AKTUELNO

Tijana Ajfon večeras je gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je priznala da se ne kaje ni zbog čega što se desilo.

Naime, starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, priznala je da je zatvor, odnosno pritvor, za nju bio velika životna lekcija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam u pritvoru 27 dana. Podnela sam to kao muškarac. Ne kajem se ni zbog čega jer je ovo bila velika škola za mene. U smislu ljubavi, prijatelja, posla napolju. Možda ovo zvuči čudno, ali sam naučila mnoge stvari. Razočarala sam se u neke ljude, ali su me neki i iznenadili. Ja nisam optužena, dok se ne dokaže suprotno, ja nisam kriva - ispričala je Tijana i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvalna sam svim ljudima tamo, postavili su se ljudski prema meni. Preporučila bih svima, ako morate u zatvor, idite u Bijeljinu. Što se tiče osoba koje su bile sa mnom, ne bih ih komentarisala. Zahvaljujući njima sam ja bila tamo gde sam bila i niko ne zaslužuje da pričam o tome. Tu si uz nekog i onda ti taj neko okrene leđa. Inače, dok sam bila u pritvoru, neko je pokušao da obije moj salon, niko nije hteo da mi kaže, ostale su posledice na vratima, ali taj neko nije uspeo. Ima tu aparata, televizor, dosta vrednih stvari koje su mogli da iznesu, baš mi je bilo teško to, ali hvala što nije uspeo. Najteži trenutak u zatvoru mi je bio da, ako do srede stigne poziv za sud, onda mi se produžuje pritvor, ako ne, onda ga ukidaju. Ja sam bila anksiozna, vodila sam dnevnik gde sam napisala da rođendan neću dočekati u zatvoru. Ja sam bila u fazonu da leto ne mogu da provedem tu, ne mogu više. Bukvalno mi je kroz glavu prolazilo kako ću da izađem, ne kažem da bih želela da se ubijem, ali gledala sam da li imam staklo, da nekako sebi naudim da bih izašla. Svašta vam prolazi kroz glavu, ali sam ostala jaka psihički.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.

#Amidži Šou

#Tijana Maksimović | Tijana Ajfon