AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je nedavo izašla iz zatvora u Bijeljini nakon hapšenja zbog prostitucije, prvi put se pojavila u javnosti, i to na promociji knjige Jasmine Ane "Elitna prostitutka". Pojavila se kao da do pre nekoliko dana nije bila iza rešetaka upravo zbog prostitucije i ponašala se kao da se ništa nije dogodilo, a jeste.

Foto: E-Stock

Tijana Ajfon se na javnom događaju ponosno fotografisala kao da joj se nije dogodio skandal neviđenih razmera, bez imalo sramote i od kada je izašla sve vreme ističe gde je bila i zbog čega, a da se nimalo ne stidi svojih dela.

Foto: E-Stock

Ona naprotiv, na promociji dodatno izaziva u oskudnoj garderobi, te je pažnju privukao njen duboki dekolte ispod koga se videlo da hapšena starleta nema ni brushalter. Da li je slučajno ili namerno što se Tijana, koja je uhapšena zbog prostitucije, pojavila baš na ovoj promociji, to još nije poznato, ali je očigledno da joj je ova tematika privukla veliku pažnju.

Foto: E-Stock

Rado ću pročitati knjigu. Treba da se vidi da nisu samo starlete te koje su na udaru i za koje se priča da se samo bave time. Drago mi je što su pokazali ko se zaista time bavi time i da u svakom zanimanju postoje devojke koje se time bave. Svi su se odazvali pozivu, a samo pevačice nisu, kao da su znale tačno o čemu se radi. Mislim na ove novokomponovane - poručila je Tijana.

Inače, pored Tijane, na promociji knjige ''Elitna prostitutka'' pojavile su se i: Milica Dabović, Nada Macura, Zorana Pavić, Ruška Jakić i mnogi drugi.

Foto: E-Stock

Foto: E-Stock

Foto: E-Stock

Foto: E-Stock

Autor: M.K.

#Tijana Ajfon