AKTUELNO

Prekipelo joj, pa odbrusila svima!

Košarkašica Milica Dabović nedavno je počela da prodaje svoju garderobu preko Instagrama i uprkos raznim komentarima - ne obazire se, već gleda svoja posla i uživa u svakom trenutku. 

- Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ja ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznoraznim Instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bi uradila - počela je ona, pa otkrila kako sada izgleda jedan njen poslovni dan.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

- U poslu sam 24 časa, komuniciram sa ženama, majkama, kraljicama, caricama. Obožavam tu neku spontanu komunikaciju, ta njihova pitanja koliko šta košta... Garderobu prodajem i više nego povoljno. Smešno mi je tako kad se cenkam sa njima, to mi je toliko zabavno i oni mi izmamljuju osmeh na lice. Uvek izlazim u susret - napomenula je bivša košarkašica, pa se osvrnula i na osude javnosti.

- Mi smo takav narod, osuđujemo svakoga, čak i ovaj pošten način da zaradim, ja ne širim noge. 32 godine igram košarku i srećna sam i ponosna sam na sebe i ničega me nije sramota - zaključila je ona u jednoj emisiji.

Autor: M.K.

#Milica Dabović