AKTUELNO

Nimalo joj ne prija Jelenina prisnost sa Borom!

Milica Kemez žestoko se posvađala sa bivšom prijateljicom Jelenom Pešić, kojoj je zamerila provokacije na svoj račun, uverena da prijateljstvo Pešićeve sa njenim dečkom Borom Santanom prelazi sve granice prijateljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Može i tako da se shvati da sam ja danas ismejavala Boru, ja sam to smatrala kao najnormalniji razgovor. Dovoljno sam ja ovde branila Boru mesecima, on meni radi katastrofalne stvari. Poslednja je kada su Jelena i Ana u radiju rekle: "Izdržite, momci, pa ćemo se mi družiti za nekoliko dana". Ja sam njemu zamerila da li je u redu da se ja provociram na taj način. Jelena je rekla da sam ja loš čovek, on je ćutao. Ja sam samo u tom momentu želela da ja osetim njegovu podršku. Bio bi Bora i te kako sa devojkama ovde, samo da mu one dozvole - rekla je Milica.
Sada shvatam zašto ti ne razumeš prijateljstvo, raskineš sa dečkom pre pet dana, kada je sela odmah je počela da ga muva - dobacila je Jelena.
Popij to pivo iz čaše za šampanjac, da dobiješ još malo hrabrosti. Ja sam ovde nekoliko meseci trpela kojekave uvrede. Ako on dozvoljava da mene za stolom provociraju i prave budalom, ja neću da ćutim. Ja Jeleni kažem da je ona još lošiji čovek, jer si se družila sa mnom. Ja se sa Nikolom ne bih nikada muvala, ja njega ne gledam na taj način. Milica kaže nešto, odmah muva. Oni se češkaju, cmaču, grle, oni ne rade ništa loše? - objašnjavala je Kemezova.
Ja ću tebe da vratim, gde ti je mesto, pored Filipa - odbrusio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga