AKTUELNO

Glumica se sažalila nad ovim takmičarom, ali je sad nije oduševio njegov nastup.

Reper Dejan Ketić, zbog koga je Danica Maksimović ustala iz stolice i došla na scenu da ga zagrli, priznao je da je to ostavilo najveći utisak na njega.

- I Rasta kad mi je prišao i zagrlio me. To me je baš dirnulo - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga otkrio je da je upoznao oca, koji mu je ispričao zbog čega su ga majka i on ostavili.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dva-tri dana posle toga došao mi je otac da mi kaže zbog čega su me ostavili, a posle mi se majka javila, posle sedam meseci svađe i počela nešto da mi preti. Ja sam joj rekao da ne želim pretnje, a ona mi je rekla drugu priču i ja više ne znam o čemu se radi. Mesec dana posle nastupa obratio sam se Danici za pomoć da mi donese malo stavri, jer sam živeo u teškim uslovima. Kad mi je ona pomogla, moj život se dosta promenio - rekao je on u predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, članovi žirija nisu bili oduševljeni ovog puta njegovim nastupom.

- Iskreno, mnogo bolje ti stoje one teme. Ovde se, iskreno, nisam pronašao. Mislim da tebi više balade odgovaraju - rekao je Rasta.

Foto: TV Pink Printscreen

- U pravu je Rasta. Te baladične stvari bolje ti stoje, jer to nosiš u sebi. Ali je svakako prošli put bilo mnogo dramatičnije - prokomentarisala je Danica.

- Ja moram da priznam mu je ono bilo patetično, a ovo mi se više svidelo - izjavio je Žika, iako je imao i neke sitne zamerke, sa čim se složila i Ana.

Pogledajte u snimku njegov nastup.

Autor: V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

'