AKTUELNO

Želeo bi da dobije još jedno dete!

Pevač Željko Šašić stavio je tačku na emotivnu vezu sa 17 godina mlađom devojkom Katarinom Lazić. On je u razgovoru sa novinarima otkrio i kako bi ponovo voleo da postane otac, ali je svestan i činjenice da će možda uskoro postati i deda. Njegova ćerka Sofija u vezi je sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad sam slobodan. Nema šta da mi fali. Trenutno mi je dobro ovako. Nisam ni pre voleo da pričam o tome, nisam se nešto ni slikao u vreme kad sam bio oženjen. To mi je suviše intimno - govori Šašić i dodaje:
Ne planiram ništa. Ako se desi, desiće se. Još mi nije kasno za decu, ali ni deca se ne prave tek tako - rekao je Željko kada su ga pitali da li će se opet oženiti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Željko je rekao i kako se šalio kada je prošle godine rekao da će se ženiti, a onda je govorio i o naslednici Sofiji i njenom dečku.

Suviše su mladi da bih o tome tako razmišljao. Sofija, ako hoće da priča - priča. Trenutno nešto neće ništa da priča i ima neku svoju strategiju i životnu i medijsku, na koju ja mogu da utičem koliko mislim da treba. Možda ona misli da ne treba zato što ima 20 godina i misli da je velika. Moja otežavajuća okolnost jeste to što ja ne živim s njom i što nije mogla da uspostavi moj sistem vrednosti. Ali nisam ja jedini koji se razveo - priča Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za koju godinu Željko Šašić mogao bi da postane i deda, a i o tome je pričao tokom ovog razgovora poznati pevač.

Naravno. Ništa to meni neće izmeniti, ja imam sestričine koje volim kao svoje dete i njihovoj deci sam već deda. Najstarija ima dvoje dece, tako da sam ja već dvostruki deda. Kad se moja Irena porodila, bio sam uzbuđen, zaplakao sam kada sam se setio da sam bio srednjoškolac kada se ona rodila i jurio sam kući da bih je ja presvlačio. I mlađa sestričina, koja je ista ja, uskoro će da se porodi u Dubaiju. Možda ako budem bio pradeda, e to će onda da se slavi - govori Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen/Andrej Nihil

Šašić je pričao i o svojoj nekadašnjoj supruzi Sonji, kao i o Aci Lukasu. Željko je istakao da se nikada nije pokajao što je trošio energiju na njih, dodao da su se između njih smirile strasti, ali da nema razloga da komuniciraju.

To je sve išlo spontano. Oni su to zakuvali, oni su to želeli da se zna i svašta nešto, a onda su mene svi živi napali. Mislim da nemamo razloga da komuniciramo. Ako smo ranije imali razloga da to radimo zbog zajedničkog deteta, sad je Sofija dovoljno odrasla - priča Željko.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs

#Željko Šašić