AKTUELNO

Novo izdanje vaše omiljene lejt najt emisije “Amidži šou” očekuje vas i ovog utorka uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Ognjen Amidžić će i ovog puta ugostiti aktuelni ekipu – pevače Radišu Trajkovića Đanija, Katarinu Grujić i Nadu Topčagić, kao i starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijanu Ajfon.

Pevač Radiša Trajković Đani uhapšen je sa suprugom Slađom 3. aprila po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije korona virusa. Njima je određena kazna kućnog pritvora koja je tokom prošle nedelje istekla. Pevač će se u emisiji “Ami G Show” osvrnuti na sva dešavanja tokom vanrednog stanja. Takođe, Đani će iskoristiti priliku da promoviše novu pesmu sa Kristinom Kijom Kockar “Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda”, koja je već danima na drugom mestu na trending i ima više od 2.300.000 pregleda na Jutjubu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na radost mnogobrojnih obožavalaca, Katarina Grujić objavila je novu pesmu zanimljivog naslova: “Neću da se muvam”. Kao i sve dosadašnje pesme, i ova preti da postane hit, a o budućim planovima u karijeri, pevačica će govoriti ovog utorka u emisiji “Ami G Show”. Osim toga, Katarina će govoriti i o temi koja zanima mnoge: o njenom emotivnom statusu i da li je pronašla muškarca po svojoj meri.

Foto: Foto/Miomir Milić

Za dobru atmosferu u studiju biće zadužena legenda narodne muzike Nada Topčagić. Osim što će zapevati uživo, Nada će govoriti i o tome kako je provela dane u izolaciji, ali i šta misli o svim aktuelnim dešavanjima na estradi. 

Foto: N. Kostić

Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je na slobodu, nakon što je provela skoro mesec u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini kada je uhapšena zbog prostitucije. Maksimovićeva je po izlasku iz pritvora istakla da joj nije bilo lako, ali da joj je zbog zaposlenih, koji su se ljudski poneli prema njoj, bio olakšan boravak u pritvoru. O danima koje je provela u zatvoru, da li se zaista bavila prostitucijom kao što je optužena i šta je očekuje u budućnosti, Tijana otkriva u emisiji “Ami G Show”.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

Ognjen je osim škakljivih pitanja, za sve goste pripremio i najluđe izazove, na koje će morati da odgovore.

Očekuje vas još mnogo iznenađenja, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Ami G Show” u utorak 30. juna uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: N.V.

#Amidži Šou

#Katarina Grujić

#Nada Topčagić

#Ognjen Amidžić

#Radiša Trajković Đani

#Tijana Maksimović | Tijana Ajfon