AKTUELNO

Trik koji je izveo nikoga nije ostavio ravnodušnim i svi su se pitali kako mu je pošlo za rukom.

Luka Ivanović, koji je svojim iluzionističkim trikovima u prvom krugu takmičenja oduševio žiri i podigao sve njih na noge, vratio se večeras ponovo pred njih četvoro.

Prošlog puta je izveo trik sa kartama, u kojem su učestvovali članovi žirija, a ovog puta se odlučio za malo drugačiji trik.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah na početku on je plamen pretvorio u ružu, pa uz priču izvodio dalje trikove.

Foto: TV Pink Printscreen

Žika Todorović je bio oduševljen tokom celog trika i netremice je gledao u ono što Luka radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je stvorio nekoliko flaša žestokog pića na stolu, Ana Nikolić je izjavila da joj se on "mnogo sviđa", a ruža koja nije imala veze sa trikom bila je namenjena Ani Mihajlovski, pa ju je voditeljka dobila na kraju trika.

Foto: TV Pink Printscreen

Danica Maksimović je ustala da proveri sto za kojim je izvodio trik, a kako nije pronašla ništa neobično, ostalo joj je samo da mu kaže "svaka ti čast".

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si mađioničar, ugostiteljski biznismen. Ne znam šta da kažem, ja sam ostao bez reči, ne znam kako si to izveo, odakle je to došlo - prokomenatrisao je Rasta.

- Mi ovde skupljamo decu, vodimo kući, a je mislim da bi nam ti baš dobro došao kući, meni i Rasti. Kao barmen-mađioničar. Kad nema ničeg ti nam stvoriš jednostavno - rekla je vidno oduševljena Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jako mi se svideo način an koji to radiš, govoriš, vodiš, kako si opušten i tako treba svaki mađioničar - objasnio je Žika.

Nastup ovog genijalnog momka pogledajte u snimku i pokušajte da proniknete u to kako je izveo ovaj trik.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

'