AKTUELNO

Da li je ovo pomirenje ili samo primirije bivših ljubavnika?

Sinoć je u Beloj kući organizovano "Izbacivanje" a rijaliti je napustila Ivana Krunić. Ona je bila u duelu sa Mensurom Ajdarpašićem koji je odneo čak 94% glasova, dok je izbačena Ivana imala svega 6% glasova publike.

Mensur je nakon izbacivanja sedeo u dvorištu sa bivšom devojkom Minom Vrbaški kod jezera gde su ćaskali i ispijali limunadu.

Nešto razmišljam. Meni u životu nisu potrebni đavoli. Ako sam sa tobom, onda sam sa tobom, ne idem da 'vatam druge devojke. Meni k*rvinska posla ne trebaju, ne pričam za tebe, nego ovako. Ne mogu da verujem koliko sam problema imao od početka rijalitija, zbog čega? Npr. ti mi kažeš da si drugačija napolju, a ja dam šansu i pokažeš isto? Kad mislim bolje, ja se razočaram, zato se i bojim da mislim dobro. Žalim što mi ranije nisi pokazala emocije - rekao je Mensur.
A što si danas rekao, kad si rekao za stolom da ima šanse da se pomirimo, to si tako u besu rekao? Ispada da si to rekao zbog drugih - zamerila je Mina.

Mensur je zatim rekao Mini da će, kao što joj je i obećao, imati priliku da nakon rijalitija o svemu razgovaraju...

Da ti kažem za te razgovore napolju, od mene ćeš dobiti sve što sam ti obećao. Ako budeš htela, razgovaraćemo, ako ne ne. Na tebi je, razgovaraj s majkom, vidi šta je bolje za tebe, treba li ti razgovor - govorio je Mensur, pa nastavio:
Ja ti kažem, još jedna nervoza da mi se desi ovde... Vreme je da odrasteš i da ne budeš klinka koja se loži na sve živo. Morala si da znaš da ne možeš doveka da se igraš sa nekim (njim) - istakao je Ajdarpašić.

Nakon dužeg razgovora Mina i Mensur su se uputili u izolaciju, a odlučili su i da spoje krevete zbog čega je Mina bila posebno srećna pa je ljubila i grlila Ajdarpašića.

Nakon što su spojili krevete, Mensur je otpratio devojku do toaleta u Beloj kući kako bi se ona istuširala.

Nakon tuširanja, ovo dvoje zadrugara su se vratili u sobu za izolaciju, gde je Mina i dalje naskakala na njega i grlila ga.

Oni su zatim legli u krevet, ali Mina nije bila zadovoljna jer Mensur nije imao želju da se zagrle i da tako utonu u san.

Nakon mnogo neuspešnih pokušaja Vrbaški da poljubi Ajdarpašića, on je poklekao, pa se izljubio sa svojom bivšom devojkom.

Iako se dugo izvlačio, Mensur nije odoleo te je bio intiman ispod porkivača sa svojom bivšom devojkom.

Kao što se do sad pokazalo kao normalno, u Mininom i Mensurovom odnosu ima dosta oscilacija, a da li će ovo vođenje ljubavi uneti malo mira i harmonije u vezu ovih zadrugara, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink