AKTUELNO

Razvezao jezik.

Mirko Gavrić bio je sledeći gost voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Izbacivanje", a progovorio je o haosu koji i dalje traje između Gagija Đoganija i Anabele Atijas, kao i o Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je bilo teško, ja sam pre svega Anabelin prijatelj, Luna je njena ćerka, Gagi bivši muž. Ja sam morao da balansiram između dve osobe, majke i ćerke. Nisam hteo da se mešam u taj odnos, znao sam da će doći do pomirenja njihovog. Ipak je jedna majka i zauvek je majka. One nikad nisu imale ovakav sukob napolju. Luna se jako promenila, postala je devojka koju niko ne prepoznaje. Da li je to zbog odnosa sa Markom, ne znam, ali to je činjenica. Danas sam u "Uspomenema" video taj trenutak kada moli za ljubav, kao neka očajnica. Da li ona ima ogledalo, uspela je sa 23 godine da ostvari nešto što mnogi nisu, ne znam odakle nezadovoljstvo - rekao je Mirko, pa dodao:
Kako stvari stoje, ne verujem da će njihova ljubav opstati. Vrlo brzo će se ugasiti, ljubav treba da bude lepa, a ne da toliko boli. Mislim da su sami mnogo toga rekli, a da nisu ni svesni - istakao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se mnogo uzrujao što se tiče Gagijevih optužbi, mene samo istina može da pogodi, ali me je pogodilo sa ljudske strane. Sigurno će dobiti tužbu, pretio mi je prljavim stvarima. Živimo u zemlji koja je pravno uređena, verujem u sistem, pravdu ću potražiti na sudu. Jako mi je drago što su se Luna i Anabela pomirile, to je lepa stvar, poljubila je ljubav - zaključio je Gavrić, a onda progovorio o ostalim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mirko Gavrić