AKTUELNO

Bio je normalan dečko, poznat u gradu, duhovit, šarmantan, nasmejan i omiljen u društvu - otkriva rođak pevačicinog dečka.

Pevačica Romana Panić i njen partner Filip Mrkajić uhapšeni su u Brizbejnu i osuđeni su na 12, odnosno 18 meseci zatvora zbog skidanja novca sa bankovnih računa sofisticiranim mehanizmom koji se ugrađuje u bankomate. Izvor iz Filipove porodice, nam je otkrio šta je prava istina o Romani i Filipu.

- Prvo Filip nije nikakav biznismen - počeo je da priča član Filipove familije.

- Niko se sa njima ne čuje sem nas, tako da sve ovo što čitate ovih dana da su izvori bliski pevačici ili njemu, nisu istiniti. Filip je bio normalan dečko, poznat u gradu, duhovit, šarmantan, nasmejan i omiljen u društvu.

Foto: Instagram.com/Romana Panić

- Za njega su svi imali samo lepe reči, šta se dogodilo u međuvremenu samo on zna. Jednoga dana je odlučio da ode jer se posvađao sa nekim u Beogradu, razočarao se. On je studirao u Italiji, poznavao je jezik i zemlju odlično, pa je zbog toga odlučio da se vrati tamo i započne život.

- Već pet godina živi u Italiji i tamo je u međuvremenu imao čak i verenicu. Sa Romanom je u vezi oko dve godine. Romanu nismo upoznali, dolazili su retko, ali kada bi odlučili da posete svoje roditelje ona bi odlazila kod svojih, a Filip kod svojih.

Foto: Instagram.com/Romana Panić

- Svi smo šokirani ovim dešavanjima. Nikada nismo primetili ništa čudno, niti smo posumnjali da bi on to nekada mogao da uradi. Saznaćete šta je istina kada se Filip vrati u Srbiju.

Da podsetimo, Mrkajić je primećen kako najpre osmatra bankomat, a zatim dva dana kasnije dolazi na isto mesto sa kačketom i hirurškom maskom i postavlja uređaje koji na prvi pogled izgledaju kao originalni delovi bankomata. Kamera sa rupicama služila je da snimi video i audio zapise, odnosno lične identifikacione brojeve korisnika bankomata, dok čitač kartica sa magnetnom trakom "upija" brojeve kartice.

Autor: M.K.

#Romana Panić