AKTUELNO

Od košarkaša do biznismena.

Naš nekadašnji košarkaš Marko Jarić živi u Majamiju, a u Srbiju je doputovao nedavno zbog završnih radova na zgradi koju gradi u Beogradu, a čiji je vlasnik. Čim je sleteo, Marko je iskoristio priliku da se vidi sa porodicom i prijateljima, ali i kako bi uživao u provodu.

Foto: Instagram.com/marko_jaric10

U petak uveče izašao je u jedan popularni prestonički klub gde je u muškom društvu uživao u dobroj zabavi, razgovoru, a nešto posle ponoći otišao je kući - objašnjava izvor blizak košarkašu i dodaje:

Foto: Instagram.com/marko_jaric10

Potom je završavao brojne obaveze oko izgradnje višespratnice u samom centru grada. Još je neizvesno da li će to biti novi dom Marka Jarića u kojem će boraviti kada dođe u Srbiju, ili će čitav prostor urediti za izdavanje. Marko želi maksimalno da bude uključen u čitav projekat, pa ga ovih dana komšije viđaju kako svakodnevno arhitekti i dekoraterima zadaje nove zadatke kada je uređenje zgrade u pitanju. Jariću prija boravak u Beogradu, ali za sada ni sam ne zna koliko će se zadržati - rekao je izvor.

Foto: Instagram.com/marko_jaric10

Kako izvor priča na zgradi su završeni "sivi" radovi, a sada je došao red i na unutrašnje urđenje. Jarić, prema rečima izvora, očekuje da za mesec dana svi radovi na zgradi budu završeni. Šuška se da gradnja iznosi oko tri miliona evra.

Autor: Pink.rs

#Marko Jarić