AKTUELNO

Glumica je pričala i o vremenu provedenom u izolaciji.

Glumica Nataša Ninković u jednom svom intervjuu koji je nedavno dama, istakla je kako joj je drago što svoju karijeru gradi u Srbiji. Ona je navela jednom prilikom i kako ne mašta o Holivudu, kao i da nikada ne bi napustila našu zemlju.

Ako bih posmatrala svoj život isključivo kroz posao, što je nemoguće, mogla bih reći da je trebalo sebi da dam šansu! Ali pošto je moj život pre svega moja porodica, pa posao, odgovor je jasan. Srećna sam što sam tu gde sam - rekla je Nataša.
View this post on Instagram

..Otvaranje Festa/2020😍#marinas.design/dress

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

U nastavku je Nataša Ninković rekla i kako je provela vreme u izolaciji, pa istakla kako joj je bio potreban predah, ali i da je odmorila svoju dušu i mozak.

Bio mi je neophodan ovaj predah. Odmorila sam mozak i dušu svoju. Fizički sam bila iscrpljena jer je cela kuća bila na meni, u smislu čišćenja, pranja, kuvanja! Ali sam uživala i u tome. Bila sam ispunjena i srećna što dajem i što imam kome da dam sve što mogu, što odavno nisam osetila kao u toj tišini. U večernjim satima sam uz čašu vina i dobru muziku pročitala nekoliko fantastičnih knjiga. Ali vreme je za malo akcije i vraćanje u normalu - rekla je glumica.

Autor: Pink.rs

#Nataša Ninković