AKTUELNO

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu popularne emisije.

Sanja Marinković je u svojoj emisiji "Magazin In", bez koje ne možete sa zamislite subotnje popodne, ugostila ovog puta, pet poznatih dama sa domaće javne scene.

O aktuelnim temama razgovarala je sa kreatorkom Vericom Rakočević, pevačicama Gocom Lazarević i Lenom Kovačević, voditeljkom i novim licem Televizije Pink, Dajanom Paunović i glumicom Zlatom Numanagić.

Foto: Printscreen Youtube

Ove poznate dame bile su spremne da bez dlake na jeziku govore o današnjim muško-ženskim odnosima i tome šta je u moderno vreme najbitnije devojkama i momcima.

Foto: Printscreen Youtube

Na pitanje da li je potpis na torbi postao važniji od potpisa na diplomi, kao i zašto je za devojke važnije u životu za koga će se udati nego koji će fakultet završiti, odgovoriće upravo naša najpriznatija kreatorka.

Iako nema šta da jede, kupiće "Luj Viton" torbu, makar i falš, da bi se dopala ovom koji vozi "Mercedes", a nema stan - rekla je Verica tome šta se danas ceni kod partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je ispričala šta je njoj bilo bitno kad je bila mlada.

- Meni je bilo važnije da kupim garderobu, nego da jedem kao čovek - priznala je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Ovih pet dama razrešiće misteriju da li muškarce danas kod devojaka fascinira obrazovanje, ili savršeno telo i usne.

Pored aktuelnih tema, u Sanjinoj emisiji će Verica, kao žena od stila, zajedno sa stručnjacima dati i savete za oblačenje, ali i zdrav život, zato ne propustite još jednu zanimljivu emisiju "Magazin In", u subotu, 8. aprila, od 17 časova, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Dajana Paunović

#Goca Lazarević

#Lena Kovačević

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Verica Rakočević

#Zlata Numanagić

'