AKTUELNO

Šok za šokom!

Romana Panić nedavno je kupila stan na Voždovcu, a njene komšije nakon šok vesti da je uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, nisu se ustručavale da otkriju svoje pravo mišljenje o njoj. 

Foto: Instagram.com/Romana Panić

Ranije je stalno odlazila u prodavnicu po namirnice, tu dole na uglu i sretale smo se. Bila je fina, ljubazna, nasmejana. Čitala sam u novinama šta se desilo... Šta da vam kažem? Strašno je sve to, nikada ne bih rekla da je za tako nešto sposobna - govori jedna komšinica.

Foto: Instagram.com/Romana Panić

Nisam je video od pre korone. Bila je ovde za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do 5 ujutru. Bunile su se i komšije i hteli su da zovu policiju... Muzika je bila glasna, ona je pevala, verovatno pod dejstvom alkohola - priča komšija.

Komšija Romane Panić rekao je i da je u garaži još uvek parkiran "pežo" italijanskih tablica. Kako je dalje objasnio, budući da mu je posao da brine o održavanju zgrade, pevačica mu nikada nije dala novac za ove usluge.

Foto: Instagram.com/Romana Panić

Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam pre par dana gomilu računa na njenim vratima - istakao je on.

Podsetimo, Romana Panić i njen dečko uhapšeni su pre nekoliko dana u Brizbejnu, u Australiji, zbog krađe. Oboje su, nakon priznanja krivice, dobili po 12 i 14 meseci zatvora, a osim toga, moraće i da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Autor: Pink.rs

#Romana Panić