AKTUELNO

Pričala je i o svom emotivnom životu.

Kristina Kija Kockar nedavno je u Beogradu promovisala pesmu “Lako je biti veran kad te niko ne gleda”, koju je snimila u duetu sa Đanijem. Nakon toga po društvenim mrežama odmah su počele polemike kako je Kija tu numeru posvetila bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću i njegovoj nekadašnjoj ljubavnici Luni Đogani.

Foto: E-Stock/čas

Poslušajte pesmu, videćete da nema istine u tome. Ova pesma je posvećena isključivo Đaniju i meni, svim ljudima koji vole da zamešaju kukovima i koji vole da se vesele. Nije sve u naslovu. Sigurno ne bih njoj posvetila pesmu. Hajde Slobodanu i da posvetim, već sam mu posvetila milion pesama, dosta više, a ljubavnicama sigurno neću da posvećujem pesme - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je potom priznala da je još uvek emotivno slobodna i otkrila kakvog muškarca nikako ne želi za emotivnog partnera.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Nije se pojavio muškarac za koga mogu da kažem da je potencijalni emotivni partner. Nije sramota biti sam. Ja baš dosta biram. Ne izlazim preterano da tražim momka. Ne bih to da silim, a nije mi problem sada da nađem momka. Mnogi bi jedva dočekali, ali ne želim da silim. Želim da se uverim da taj moj potencijalni partner nije moj fan, jer je to meni ogavno - dodala je Kija.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović