AKTUELNO

Dovela sebe u stanje očaja.

Anabela Atijas u emisiji "Magazin IN" kod Sanje Marinković pričala je i o detaljima iz svog privatnog života. Pevačica je istakla i da je očajna. Takođe, Anabela je komentarisala i svoje učešće u "Zadruzi".

Ja sam samo očajna. Između ovih zavodnica i očajnica - rekla je Anabela tokom emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si očajna? A da li imaš trenutke da si stvarno gazila po svom dostojanstvu sada u Zadruzi, više nego što si ikada sanjala da će se dogoditi? - pitala je Sanja, Anabelu.
Smatram da, da. I te kako! Ti i ja se poznajemo jako dugo i ne smeta mi da tebi kažem da sam samu sebe dovela u neko stanje očaja. Volela bih da izađem kao nova ja. Borila sam se sa svim tim. Smatram da je ovo i te kako atak na moje dostojanstvo - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, u većini slučajeva sam gledala mamu i rekla: "Ja ovako neću". Gledala sam je u više njenih ljubavi kako pati, kako želi pažnju... Osim u ovom sada braku. Ja bih najviše volela da budem kao Ana Korać, da ne patim, da nisam očajna, ali ne možemo da budemo nešto što nismo. Ja sam u milion situacija rekla da neću raditi isto kao i mama, ali sam uradila - pričala je Luna.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani