AKTUELNO

Ne može da veruje šta se dešava.

Ivana Šopić i Stefan Karić su ponovo rano jutro završili ispod pokrivača zajedno, gde su se ponovo zbližili, iako nisu u vezi. Podsetimo, odnos Ivane i Stefana poljuljan je od poslednje "Zadrugovizije", kada je Šopićeva uvredila Stefanovu najbolju prijateljicu, pevačicu i pobednicu "Zadruge 1" Kristinu Kiju Kockar, i to samo zbog toga što je posvatovala svog druga da se seti ko je.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga su usledili haosi, kada je Ivana pokušala da opravda svoje ponašanje, ali bez pokajanja, a skandal je usledio kada su isplivali novi detalji odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Sve ovo je nateralo Karićevog oca Osmana da povuče javnu podršku za vezu Ivane i Stefana, a Stefan je svog oca osudio što se meša u odnos.

Foto: Instagram.com/karic_osman, Tv Pink Printscreen

Ipak, Osman nije mogao da ostane imun na jutrošnja dešavanja, pa je u svom stilu opisao situaciju, a sve to je uradio na društevnoj mreži Instagram. Osman je postavio sliku Kije i Stefana, a o tekstu u opisu slike dugo će se pričati.

Kija i ti, idemo svi! Ona te na makedonskom karala, savete davala i ne bi te kao drugarica varala. Rekla od srca, a tebi baš puca. Ti si, bre, neko, zavodnik, srce ti je meko. Idi gde hoćeš, ljubi sve živo, popij i pivo, ali drži bar nivo. Ljubi i glavu ne gubi. Voli, voli... Za ljubav ne moli, to si valjda naučio kod tate u školi - napisao je Osman.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Kristina Kija Kockar

#Osman Karić

#Stefan Karić