AKTUELNO

Živa vatra!

Pevačica Mimi Jestorvić važi za jednu od najlepših žena fudbalera u našoj zemlji. Iako je dugo nije bilo u medijima, gotovo dve godine, kako kaže iz privatnih razloga i obaveza oko šestogodišnjeg sina Matea, pevačica se sada vratila poslovnim obavezama i izdala novu pesmu. Novim spotom za pesmu „Stranci“, Mimi je izazvala brojne reakcije.

Foto: Promo/Andreja Damjanović

Dosta sam odmarala. Sada sam spremna za nove poslovne izazove. Mislim da sve dolazi u trenutku kada treba da se desi. Za novu pesmu, angažovala sam nove autore i sama pesma je u stilu moderne komercijalne muzike. Sve je drugačije kako i treba da bude, recimo za novi početak – izjavila je pevačica.

Uz novi tim, bezrezervnu podršku dobila je od supruga nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Srbije i Crne Gore Nenada Jestrovića. Mnogi korisnici društvenih mreža komentarisali su kakve komentare je pevačica dobila od svog supruga na izazovne kadrove u novom spotu.

Foto: Promo/Andreja Damjanović

Već sam se sa sličnim reakcijama i komentarima susrela kada sam izdala prethodnu pesmu „Ponoć u Parizu“. U tom video spotu ulice Pariza iskoristili smo da napravimo zaista zanimljiv video, uz atraktivan i provokativan stajling,dok su to ali zaista samo pojedinci pogrešno protumacili. Ovi druge zanima šta suprug kaže, ali da znate da sam najsrećnija jer je tu bezrezervno za mene. Sa pozitivnom energijom i brojnim novinama u mom timu saradnika već spremam nove projekte i zaista sam srećna - dodala je pevačica.

Dakle radno leto je svakako pred njom, a kako se spekuliše za jesen najavljuje intrigantan duet sa aktuelnom srpskom pevačicom. 

Autor: R.L.

#Mimi Jestrović

#Nenad Jestrović