AKTUELNO

Oko godinu i po dana su u emotivnoj vezi.

Ljubavni par Romana Panić i njen izabranik Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora. Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara.

Pevačica je oko godinu i po dana u vezi s biznismenom iz Italije, a na njegov predlog je nedavno spakovala kofere i preselila se u ovu zemlju.

Foto: Instagram.com/Romana Panić

- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banja Luku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - otkrio je tada izvor blizak pevačici koji je dodao:

- Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, oseća se voljeno i zadovoljno. Za sad je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvetaju ruže.

Autor: M.K.

#Romana Panić