AKTUELNO

Majka i ćerka pomirile su se juče u Rajskom vrtu.

Sinoć je u Beloj kući organizovano "Gledanje snimaka", a tokom emisije zadrugarima je prikazan snimak nervnog rastrojstva Lune Đogani tokom kog ju je Marko Miljković tešio.

Dok je trajao klip, Luna je prišla svojoj majci Anabeli Atijas, sa kojom je ponovo uspela da izgladni odnos, a podsetimo da su zadrugari i primetili koliko se Đoganijeva promenila na bolje od kada je sa njom u dobrim odnosima. Za to vreme je Miljković sve vreme sedeo i pomno pratio šta je pričao Luni.

Nakog odgledanog video-priloga nervnog sloma Lune Đogani, tokom koje ju je Marko Miljković tešio i dolivao ulje na vatru, glavni akteri dobili su reč. Ono što je zanimljivo jeste da je svima izgledalo kao da je Miljković namerno govorio Luni da se odrekne svojih prijatelja, a onda joj je majka Anabela Atijas očitala lekciju, govoreći joj i ukazujući joj na greške.

Ja sad kad izađem, razmišljam o tome koga bi prvo nazvala, to je Andrej, Ilija, baka, Nina. Ja sad imam taj strah, pitala sam tatu, šta da kažem Nini, nemam pojma i onda momentalno imam taj osećaj da sam sama. I sad treba da se suočim sa svim tim ljudima - pričala je Luna sinoć.
Ja samo znam da su oni povređeni jako, zato što je vole, jer znaju da jedna drugoj mnogo značimo. I znam da treba da pokušaš da stupiš u kontakt sa njim, pa ako te odbiju, odbiju, mada ja mislim da ne bi. Treba da saslušaš kritike, da ti kažu sve šta su imale, jer će im tako biti lakše. Sigurno da će i Nina imati i tebi, i meni imati mnogo toga da kaže. Ja nisam sigurna da ću najbolje da prođem. A sa druge strane, ja imam objašnjenje i zna zašto sam se tako osećala - dodala je Atijasova.

Tokom večeri zadrugarima je pušten i snimak Luninog i Markovog maženja, a Anabela nije komentarisala ništa, iako do sada nije ćutala na ovakve prizore.

Zorica je lepo rekla, da li ovo radi kod kuće ispred braća i sestara, to mi je bilo najjače - dobacila je Anabela u jednom trenutku.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink