AKTUELNO

Publika je mislila da smo bili u braku - ističe pevač.

Popularni pevač Željko Šašić gostujući u emisiji ''Rada sam'' kod Rade Radenović otvorio je dušu i otkrio kako je saznao da su njegova bivša supruga Sonja i prijatelj Aca Lukas u emotivnoj vezi.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvo su mi rekli i to je bilo neko čudno osećanje. Bilo je to mnogo posle braka. Ja sam se brzo navikao na to jer bili su slobodni ljudi i neka rade šta hoće - kazao je Željko i dodao:

- Publika je mislila da smo bili u braku, ali mi smo bili slobodni. Što su izbori tako čudni, to je druga stvar. Mediji su to preneli kao da je meni nešto uzeto i ja sam sada ucveljen. Nije bilo tako. Niko to nije gledao iz drugog ugla.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje da li su se Katarina Lazić, Šašićeva sadašnja izabranica i njegova ćerka Sofija slagale, pevač tvrdi da su bila u sjajnim odnosima iako su se jako kratko viđale.

- Koliko su se njih dve viđale, bilo je sjajno. U mojoj kući je sve bilo kako treba, što znači da u drugoj možda i nije bilo kako treba. Ali ja više ne bih nikoga da tužakam niti da se bavim time. Ja samo patim za svojim detetom i ni za čim više. Što se tiče drugih ličnosti, to me apsolutno ne zanima. Ja kao roditelj koji svoje dete može samo da sanja, to dotiče - iskren je bio Željko.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. R.

#Aca Lukas

#Rada Radenović

#Sonja Vuksanović

#Željko Šašić

'