AKTUELNO

Ne propustite veliko finale "Crvenog meseca" sutra u 21:30 časova na TV Pink!

Publika u regionu je od oktobra netremice pratila istorijski spektakl “Crveni mesec”, a kraj najzahtevnijeg projekta TV Pink očekuje vas u ponedeljak u 21:30 časova, kad je zakazano emitovanje poslednje epizode. Svi koji su od samog početka bili uz protagoniste Sofiju Baumen i Nikolu Stanimorovića, kraljevsku porodicu, i ostale fiktivne i istorijske ličnosti, dobiće sutra kraj kakav projekat kao što je “Crveni mesec” zaslužuje.

Pred emitovanje poslednje epizode “Crvenog meseca”, razgovarali smo sa Srđanom Karanovićem, koji je odigrao jedan od najupečatljivijih likova – Pavla Dimitrovića. Iako je Srđan svoje snimajuće dane završio još u februaru, njegov lik se iznenada vraća u seriju, a samim tim se i on, nakon vanrednog stanja vratio na snimanje.

Meni je bilo veoma čudno, ja sam imao i veću pauzu jer sam svoje scene sticajem okolnosti zavšio sredinom februara, tako da sam imao punih 100 dana pauze. Moj lik, koji je otišao u jednom trenutku, sada se vraća. Sad ne bih mnogo otkrivao zbog publike, videće i sami, ali živ je Pavle, umro nije – rekao je na samom početku Srđan.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

S obzirom na to da je imao više od tri meseca pauze, pitali smo Srđana da li je bilo teško vratiti se u cipele Pavla Dimitrovića, a on je imao da ispriča angedotu.

Apsolutno je bilo teško, kad ste već kod cipela, kad sam prvog dana nakon vanrednog stanja došao na snimanje, nisu me čekale moje cipele, negde su se zagubile, a ja sam insistirao da ih nađu jer se u njima jedino osećam kao Pavle – ispričao je Karanović.

Pavla je opisao kao inteligentnog i brzopletog čoveka, ali i kao hedonistu, a nas je zanimalo da li je Srđan neke svoje osobine uneo u ovaj intigantni lik.

To je pitanje od milion dolara (smeh). Svaki glumac mora da pozajmi nešto svoje liku, ne može pozajmiti nešto tuđe, nešto što nema. Samo je pitanje u kojoj meri je to izraženo kod mene. Ili još bolje: u kojoj meri su te osobine izražene kod mene sada. Dakle, Pavle bi mogao da bude neka moja konstrukcija onoga što sam u nekim fazama života bio, onoga što sam želeo da budem, a nisam imao prilike, hrabrosti, smelosti, i nečega što se pojavljivalo u toku samog procesa, kao odgovor na situacije u koje me je stavljao sam pisac – objasnio je glumac.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Srđan je najviše scena snimao sa Ninom Grahovac, koja mu je bila ljubavnica u seriji i smatra da su njih dvoje uradili sjajan posao.

To je bilo fantastično iskustvo. Nama nije prvi put da smo sarađivali, ali je prvi put ovako intenzivno u svakom smislu i mislim da je ta saradnja bila veoma uspešna. Naravno, publika je ta koja o tome sudi, ali po nekim komentarima, dajem sebi za pravo da kažem da je bilo tako – rekao je Srđan.

Kako se sutra završava emitovanje istorijskog spektakla “Crveni mesec”, Srđan je za kraj sumirao utiske i angažman na ovako značajnoj seriji.

Nije mi prvi put da sam učestvovao u ovako dugotrajnom procesu snimanja i obično u toku tog procesa glumci pomisle kad im je nešto teško: “Jao samo da se završi”. A u stvari kad se završi, prvi osećaj, bar kod mene, je neka praznina. U ovom slučaju je to bilo drugačije jer sam mislio da sam završio, a povratak u seriju je neki novi početak za mene, koji će zapravo veoma kratko trajati. Sve što vam je smetalo u toku tog procesa se veoma brzo zaboravi i ostane samo ono što je bilo lepo, a u mom slučaju, na sreću, bilo je mnogo toga lepog. Pamtiću “Crveni mesec” po divnoj saradnji sa kolegama, već sam to jednom rekao, kao da sam ih sam birao. I da sam ih birao, ne znam da li bih toliko dobro procenio – rekao je Karanović za kraj.

Projekat koji je osvojio srca milionske publike dolazi do samog kraja, zato ne propustite da saznate šta će se dogoditi sa glavnim junacima u poslednjoj epizodi “Crvenog meseca” u ponedeljak 22. juna u 21:30 časova na TV Pink!

View this post on Instagram

Pred emitovanje poslednje epizode “Crvenog meseca”, razgovarali smo sa Srđanom Karanovićem, koji je odigrao jedan od najupečatljivijih likova – Pavla Dimitrovića. Iako je Srđan svoje snimajuće dane završio još u februaru, njegov lik se iznenada vraća u seriju, a samim tim se i on, nakon vanrednog stanja vratio na snimanje. - Meni je bilo veoma čudno, ja sam imao i veću pauzu jer sam svoje scene sticajem okolnosti zavšio sredinom februara, tako da sam imao punih 100 dana pauze. Moj lik, koji je otišao u jednom trenutku, sada se vraća. Sad ne bih mnogo otkrivao zbog publike, videće i sami, ali živ je Pavle, umro nije – rekao je na samom početku Srđan. Ne propustite poslednju epizodu istorijskog spektakla “Crveni mesec” sutra u 21:30 na TV Pink! #crvenimesec #zadnjaklapa #tvspektakl #istorijskispektakl #tvserija #televizijapink #tvpink #rtvpink #zeljkomitrovic #romanmajetic

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Srđan Karanović

#Televizija Pink

#gluma

#serija

#serija Crveni mesec

#Željko Mitrović