AKTUELNO

Tamara i Miki upoznali su se na probi predstave, a taj susret je zauvek promenio njihov život.

Proslavljeni srpski glumac Predrag Miki Manojlović (67) već dvadesetak godina uživa u skladnom braku sa glumicom Tamarom Vučković (47), s kojom ima petnaestogodišnjeg sina Ivana.

Tamara, koja je inače, upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, i Miki upoznali su se na probi predstave “Zločin i kazna” 1992. godine i kako slavni glumac kaže, taj susret je zauvek promenio njegov život.

Foto: Beta

Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni – izjavio je svojevremeno Manojlović za “Story”.

Ovako izgleda Mikijeva supruga Tamara:

Foto: Tanjug

Inače, iz prvog braka sa Iskrom Uzelac, Miki Manojlović ima ćerku Čarnu (37).

Autor: M. K.

#Miki Manojlović

#Tamara Vučković

#glumac

#supruga

'