AKTUELNO

Dario Rokvić je sada u stalnom kontaktu sa porodicom sa očeve strane.

Marinko Rokvić jedan je od retkih pevača sa domaće javne scene koji je prihvatio odgovornost i javnosti priznao da ima vanbračnog sina koji sa suprugom i dvoje dece živi u Kanadi. Marinko nikada nije krio istinu o sinu Dariju, kog su prihvatila i polubraća, pevači Nikola i Marko Rokvić. Za Pink.rs Dario Rokvić je sada dao svoj prvi intervju i otkrio sve o odnosu sa porodicom svog oca i sa Marinkom.

Dario je oženjen Portugalkom, Nađom, a oni žive u glavnom gradu Kanade i imaju dva sina.

Čime se baviš?

- Ja sam  već dugo u građevinarstvu, to mi je životni poziv. Trenutno kupujem starije kuće u lepim naseljima, renoviram i onda ih prodam. Takođe snimam svaku kuću pre I posle i pravimo kratke video- snimke, koje ćemo okačiti Jutjub uskoro.

Kako bi sebe opisao nekome ko ne zna ništa o tebi?

Ja sam sin, otac, muž I brat. Volim uvek da pomognem koliko mogu. Dosta ljudi mi kaže da izgledam malo zastrašujuće dok me ne upoznaju, verovatno zato što sam visok I istetoviran - rekao je Dario Rokvić.

Da li si I ti muzikalan kao Marinko I da li si se nekad bavio muzikom?

- Geni su čudo jer stvarno obožavam da slušam muziku. Malo se stidim da pevam, ali kada sam bio mlađi svirao sam klavir nekoliko godina da usrećim mamu.

Foto: Pink.rs

Kako je izgledalo tvoje detinjstvo i kada si saznao da ti je otac poznati pevač?

- Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine.

Da li ti je nešto nedostajalo tokom odrastanja?

Moja mama je divna žena I uvek se trudila da mi priušti I više nego što je mogla. Voleo bi da su Nikola I Marko odrasli sa mnom I da smo bliže, ipak Kanada nije baš blizu. Ali takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje I možemo da se gledamo.

Koje osobine si nasledio od oca?

- Vrlo sam pedantan u poslu I odgovoran, a takav je i Marinko, pa bih rekao da sam tu pedantnost nasledio upravo od njega.

Budući da si prvo ti postao otac, imaš li neki savet za Nikolu I Marka kada je odgajanje dece u pitanju?

Maki I Nidžo su super očevi. Kao neko ko već ima dva sina, rekao bih im da uživaju u svakom trenutku, jer deca mnogo brzo porastu.

U kakvom si odnosu sa braćom sa očeve strane, Nikolom I Markom?

- Imamo super odnos, stalno se čujemo i gledamo preko Skajpa. A kad dođem u Srbiju, stalno smo zajedno - rekao je Dario i dodao:

- Kada se okupimo u Beogradu, naša druženja su ispunjena smehom, ljubavlju i veseljem. Baš bude lepa atmosfera i zato svaki put jedva čekam da dođem.

Dario Rokvić je Marinkov najstariji sin kog je dobio u vezi sa Milom, a na nagovor supruge Slavice, Nikola i Marko su uspostavili kontakt sa polubratom i u odličnim su odnosima.

Autor: J. V.

#Dario Rokvić

#Dete

#Marko Rokvić

#Nikola Rokvić

#Otac

#marinko rokvić

#pevač

#sin

'