AKTUELNO

Pobednica "Farme" utrčala je na "Pink" sportski obučena.

Pobednica šeste sezone "Farme" Stanija Dobrojević večeras je specijalni gost u emisiji "Farma - Narod pita". U svom maniru, srpska Kim Kardašijan i ovaj put je kasnila. Kao što je i obećala, stigla je bez obezbeđenja Kristijana Golubovića, koje je pratilo prilikom nekih poslednjih gostovanja, i u trenerci. Za manje od minut uspela je da se presvuče i ušeta u studio u sasvim drugačijoj garderobi.

Na svu sreću, Stanija je u emisiju stigla kompletno našminkana. Da nije, njeno spremanje bi zasigurno trajalo mnogo duže.

Pink.rs uspeo je da slika pobednicu Farme6 kad je ušla u garderobu. Čim je videla objektiv fotoaparata, Stanija se namestila u svoju omiljenu pozu i da svojim obožavaocima pošalje poljubac.

Foto: IMG_0382

Čim je ušla u studio Stanija je otkrila koliko joj je Kristijan Golubović zaista pomogao da stigne do nagrade od 50.000 evra.

- Nije tačno da je Kristijan platio ljude da glasaju za mene. Ta priča da je dao 12.000 evra za moju pobedu je izvučena iz konteksta. Istina je da je on, na društvenim mrežama, pozvao svoje obožavaoce da glasaju za mene. I ja bih za njega uradila isto da sam ispala ranije - rekla je Stanija i dodala da bi najviše volela da Kristijanu njegov deo nagrade preda javno.

Kasnije je dodala još i da bi najviše volela da je Kristijan s njom u studiju da odgovori na neka pitanja.

- Nekako se osećam kao da je sve na mojim leđima - rekla je Stanija.

Inače, Stanijina je na Pink stigla u pratnji njene drugarice Tamare, koja je najžešće branila tokom boravka u Lisoviću, i šminkera. Njih dvoje su debelo kaskali za starletom i ušli su u zgradu otprilike u trenutku kad je Stanija bila na vratima studija.

Autor: M. Vesović

'