AKTUELNO

Glumac je svojim džipom udario u drugi automobil.

Glumac Petar Strugar ponovo je imao udes u centru Beograda, kada je svojim džipom udario u automobil sa stranim tablicama i skoro uništio prednji deo vozila.

Pre nekoliko dana, na Cvetnom trgu u Beogradu, Strugar je udario u auto koji je išao ispred njega. On se bukvalno zabio u zadnji deo automobila koji je išao ispred, ali, na sreću, povređenih u ovom incidentu nije bilo.

Foto: YouTube screenshot

- Strugar je rukama morao da vuče deo branika svog džipa da bi mogao da nastavi da vozi jer se branik potpuno savio. Ljudi koji bili u drugom automobilu, neki mlađi par, parkirali su se malo dalje. Kasnije su svi zajedno potpisivali neke papire i razišli se. Izgleda da su se sve dogovorili oko štete i nisu ni zvali policiju. Auto u koji je Strugar udario bio je sa stranim tablicama, ali ne znam da li su i momak i devojka stranci ili naši - priča za "Blic" očevidac.

Strugar, koji je krajem marta 2014. godine pretukao taksistu, morao je zbog toga na sud, ali se pred licem zakona našao i zbog saobraćajnih kazni koje je zaradio u Beogradu i Valjevu.

Ipak, glumac nije hteo da komentariše ovaj događaj.

Foto: YouTube screenshot

- Ne zamarajte me glupostima! - sve je što je glumac rekao.

Podsetimo, Strugar je već imao bliski susret s vlastima zbog optužbi da je pretukao taksistu Jovana Stanojevića, ali se tada nagodio sa Prvim osnovnim sudom da potpiše sporazum o priznanju. Naloženo mu je da u humanitarne svrhe uplati 70.000 dinara u sedam rata, jer taksista nije htio da prihvati iznos kao odštetu.

Osim toga, glumac ima kazne zbog saobraćajnih prekršaja koje je počinio u Beogradu u Valjevu.

Autor: Pink.rs

#Petar Strugar

#Saobraćajna nesreća

#glumac

'