AKTUELNO

Ovo filmsko ostvarenje nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer na satiričan način predstavlja generaciju mladih

Film "Afterparti" biće premijerno prikazan 6.aprila u bioskopu Cineplexx u Ušću. Ovaj film na satiričan način predstavlja jednu generaciju mladih ljudi čiji se život i snovi svode na burne noćne izlaske, klabing, kič kulturu.

Centralni lik Marko, barmen u popularnom klubu, polako prihvata nametnute modele, ali ipak ne odustaje od svog sna da postane glumac, pa se prijavljuje na audiciju za poznatu seriju.

Foto: Privatna arhiva

Nosilac ove moderne, ali I vrlo realne priče je jedna mlada, ali perspektivna glumačka ekipa na čelu sa Radetom Ćosićem, mladim glumcem kog je publika upoznala u filmovima "Montevideo, Bog te video"  i "Montevideo, Vidimo se", inače i producentom filma "Afterparti". Odigrao je brojne uloge kako u pozorištu, tako i u televizijskim serijama. Janu Milosavljević, koja tumači lik Markove devojke Tijane, publika je upoznala kao malu Zone u popularnoj filmskoj adaptaciji.

Foto: Privatna arhiva

Pored Radeta Ćosića i Jane Milosavljević, na filmu je igrao i Nikola Šurbanović. On igra lik obezbeđenja u klubu, ali i Markovog i Tijaninog druga, može na početku svoje karijere da se pohvali saradnjom sa sjajnim Olegom Novkovićem u filmu "Otadžbina".

Foto: YouTube screenshot

Iskusnu glumačku podršku filmu daju Dragan Jovanović, Slobodan Beštić i Lidija Vukićević. Reditelj filma "Afterparti" je Luka Bursać.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Afterparti

#Film

#Glumci

'