AKTUELNO

Ekipa serije "Crveni mesec" Ivana Dudić, Nina Grahovac, Mihajlo Jovanović, Slaviša Čurović, kao i odbojkaš Aleksandar Atanasijević i jutjuberka i pevačica Anna Lazarević bili su gosti Ognjena Amidžića u ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou".

Ekipa "Crvenog meseca" otkrila je šta nas to čeka u finalnim epizodama, koje ćete od ponedeljka gledati na TV Pink, ali i šta njih očekuje nakon završetka ove serije.

Foto: TV Pink Printscreen

Biće preokreta svakako, ulazimo u veliko finale po pitanju ljubavi, istorijskih činjenica. Biće dosta uzbudljivo i super je što je ostalo tih 10 epizoda. Sve u svemu, dosta je uzbudljivo, svašta nešto se razrešava, mislim da ćete uživati. Mi smo snimili ogromnu seriju i to u filmskom formatu. Veliki je uspeh kako i za Pink, tako i za nas - rekla je Ivana Dudić pa otkrila detalje o novoj seriji koju će raditi:
"Jugoslovenka" se nastavlja hronološki, prvih pet nedelja snimamo na Hvaru, biće dosta uzbudljivo, biće dosta drugačije. Ipak je to živa stvar, ostrvo, more...

Foto: TV Pink Printscreen

To je klasičan spinof "Crvenog meseca", mi smo napravili ovde nešto i što je za televiziju Pink velika stvar i za nas same, velika je stvar glumiti Apisa ili prestolonaslednika i to će se nastaviti u novoj seriji, za nas je to čast što si preživeo (smeh) - nadovezao se Slaviša Čurović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će biti lepih i ružnih stvari za neke likove, ali neću otkriti. Svakako, ono što su ljudi pratili, mislim da će im biti zanimljivo, i nama je bilo zanimljivo da vidimo šta će se desiti sa našim likovima - rekla je Nina Grahovac.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu je sve jasno šta se dešava sa prestolonaslednikom. Ali mislim da je do kraja bitniji taj istorijski deo - rekao je Mihajlo Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Amidži Šou

#Crveni mesec

#Ognjen Amidžić

'