AKTUELNO

S ćerkama je postala još bliža tokom izolacije.

Pevačica Nataša Bekvalac imala je koncert putem interneta protekle noći gde je uživo izvodila svoje najveće hitove o čemu je pričala za emisiju "Premijera" koja se emituje na programu TV Pink svakog radnog dana nakon jutarnjeg programa "Novo jutro".

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je jako prijatno zato što je potpuno drugačiji ambijent i ispunjene su sve moje želje. Ja sam htela da budem više nego ikada, ja - rekla je Nataša.

Iznenađenja nisu izostala, pa je tako zajedno sa Natašom zapevala i Bebi Dol. Ona je rekla i da je došla, jer je mislila da je Nataši rođendan.

Došla sam večeras, jer su mi rekli da Nataša slavi rođendan. Samim tim što sam došla, pretpostavljam da ćemo Nataša i ja imati priliku da popričamo o svemu - rekla je Bebi Dol.

Foto: Pink.rs

U nastavku je Nataša Bekvalac istakla i da je tokom koronavirusa uživala sa svojim ćerkama i da su se one još više zbližile, a onda je komentarisala i situaciju kada je u njenu porodičnu kuću uleteo nepoznati muškarac.

Ja sam uživala i čak kad je prestalo sve, imala sam problem da izađem iz tog nekog stanja. Jako mi je bilo važno što provodim vreme sa svojom decom i kod svoje kuće, jer smo se na neki drugi način upoznali. Katja je glavni šef. Ja sam rodila šeficu svog života. Celog života autoriteti i onda sam rodila svoj autoritet - rekla je Nataša i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se tuširala i prvo na šta sam naišla bio je nepoznat čovek s cvećem. Ja verujem da namera nije bila loša, ali je način bio loš. Ja sam neko ko nema zaštitu. Nisam se iselila i neću da se selim iz svoje kuće zbog takvih situacija - rekla je Nataša kad je reč o upadu u njenu vilu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, TV Pink Printscreen

Na kraju je Nataša rekla i da nema živaca za svoj ljubavni život, koji je uvek izazivao veliku pažnju javnosti.

Ja stvarno, mnogo toga nosim na leđima. Imam bebu, Hanu u pubertetu, karijeru, ja sam samohrani roditelj, imam brdo problema i stvarno ne znam gde bih udenula tako nešto. Nemam živaca i tanka sam sa živcima za ljubav - dodala je ona.

Autor: S. K.

#Nataša Bekvalac

'