AKTUELNO

Srpskoj starleti Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, hapšenje je smestila madam sa Zvezdare, s kojom je poslednjih meseci na ratnoj nozi.

Kako pišu beogradski mediji, starletu je nekadašnja šefica je prijavila preko njoj bliskih ljudi koji su iz Bijeljine. Ona je dojavila kada će Tijana sa tri drugarice čamcem preći Drinu i ilegalno ući na teritoriju Republike Srpske zbog orgija na kojima su bile angažovane. Do svega ovoga ne bi došlo da se prošle godine nisu posvađale, zbog neraščišćenih računa.

Foto: Pink.rs, Printscreen YouTube/Dnevni avaz

Naime, prošlog leta je Tijana radila za tu gospođu, koja joj je ugovarala posao u Hrvatskoj. Maksimovićeva je tada otišla da odradi angažman, ali je nastao haos i, umesto honorara od nekoliko hiljada evra, dobila je batine, a budući da je ostala bez prebijene pare nije imala kako da se vrati u Srbiju. Ipak, posle nekoliko dana se snašla i, kada se vratila u Beograd vršila je pritisak na madam da joj isplati novac umesto mušterije. Dala je i otkaz i odlučila da postane samostalna u tom poslu.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

Nije gubila vreme, već je napravila svoju mrežu i krug devojaka koje žele da se bave prostitucijom, i krenule su u akciju. Tijana je unajmila kombi i vozača koji ih je vozio na dogovorene lokacije, gde su se sastajale sa mušterijama. To je tako funkcionisano neko vreme, ali neraščišćeni računi između nje i madam sa Zvezdare su ostali. Ona je preko jedne od devojaka koje su bile s Maksimovićkom u čamcu saznala da će starleta sa svojim "radnicama" ilegalno da pređe granicu i smestila joj hapšenje.

Podsećanja radi, Ajfonka je prošle srede u akciji "Kristal" završila iza rešetaka i određen joj je pritvor do trideset dana. Osim nje, uhapšeno je još 35 osoba, a starleta ni na kakva pitanja nije želela da odgovara, osim što je rekla da je išla na žurku na koju ju je pozvao prijatelj.

Foto: Printscreen YouTube/Alternativna Televizija, Instagram.com/ticamaksimovic

U akciji "Kristal" Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina te noći u vikendici nadomak Bijeljine oduzeti su 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 evra u različitim valutama.

Autor: D.T.

#Tijana Ajfon

#Tijana Maksimović

'