AKTUELNO

U toku je glamurozna proslava rođendana vlasnika ružičaste imperije Željka Mitrovića, tokom kojeg je došlo do emotivnog razgovora majke i ćerke.

Anabela Atijas se rasplakala u spavaćoj sobi, dok je pričala sa svojom ćerkom Lunom Đogani. Anabelu i dalje boli što Luna brani svog dečka i oca, a nju ne, i to joj je zamerila.

I kad nisam, tu sam - pravdala se Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene srce boli kad braniš i Kurtu i Murtu. Tara skoči da mene brani, ti napadaš - zamerala je Atijasova.
Ja sam Taru zamolila da se ne meša u moje porodične odnose - odgovorila je Luna.
Kad vidiš kroz šta je Tara prošla... Što mu ne kažeš da prestane, ako me voliš? Ne diram ga, ne diraj me. Ja nisam došla da rasturam tvoju vezu, prepuna sam bola - pričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što si ušla, ja te razumem, ti imaš najviše prava da budeš ovde, posle svega što si doživela - govorila je Luna.
Zašto nikad ne skočiš zbog mene? - pitala je Anabela.
Tebe niko ne napada - odogovorila je Đoganijeva.
Napadaju me ovi tvoji. Sinoć me je i Edo napao. Ovamo si bacala čaše u ljude - zamerala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam bila tu kad ste se vi svađali - pravdala se Luna.

Luna je zamerila Anabeli što ne napada Marka Đedovića, a Anabela joj je govorila da ne može da zamera čoveku koji joj nije ništa, dok ona to može da prebaci svom dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene pogađa što tvoj otac ništa ne razume šta treba da uradi, neka me ostavi na miru. Hoću da dišem - govorila je Anabela.
Disaćeš, izaći ćeš odavde. Izdrži! Ne želim da budemo u lošim odnosima zbog ljudi koji su prolazni u našim životima. Volim te i ne želim to - tešila je Luna, a na kraju su se majka i ćerka izmirile, a Luna je pokazivala Anabeli stvari koje je dobila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'