AKTUELNO

Starletu Tijanu Ajfon, koja je uhapšena kod Bijeljine u akciji policije i osumnjičena za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe reku sa još tri devojke, odavno prate priče o elitnoj prostituciji i, kako pojedini izvori navode za domaće medije, ima zvaničan cenovnik.

Kako Blic saznaje od izvora bliskog starleti, ona za dan zaradi 700 eva, a za jednu noć oko 500 evra i to je osnovni cenovnik koji se menja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica naše zemlje, da li u sramnoj akciji učestvuje više devojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni "zahtevni".

Foto: Pink.rs, Printscreen YouTube/Dnevni avaz

Tijana Ajfon za dan zaradi 700 eva, a za jednu noć 500 evra, ali kada ide van granica naše zemlje njena tarifa iznosi 700 evra plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 evra za jednu nedelju, ali zahteva luksuzni smeštaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona - priča izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Prema tvrdnjama izvora, i Tijana zna da bude darežljiva prema starim mušterijama.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

- Stalne mušterije u Beogradu često časti popustom, te ljudima koje poznaje intimne odnosne naplaćuje po nižoj ceni, nekada i prepolovi, a kada organizuje druge devojke ume da se ugradi i u njihovu tarifu, a svoju za grupne odnose onda povećava. U torbi često nosi pomagala i te "dodatne igrice u krevetu" ume da naplati i duplo, pa ako su mušterije "maštovitije" ona nekada cenu poveća i na 1.000 evra za noć - objašnjava izvor.

Autor: D.T.

#Hapšenje

#Prostitucija

#Tijana Ajfon

#Tijana Maksimović

#starleta

'