AKTUELNO

Smučilo joj se sve.

Dragana Mitar ovog poslepodneva je pozvana u Rajski vrt kako bi sa Drvetom mudrosti razgovarala o svemu što je tišti poslednjih dana. Ona se ne oseća dobro zbog odnosa sa Edisom Fetićem, iako to ne pokazuje pred svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogađa me to što očigledno nemam komunikaciju u strani suprotnoj od sebe, što jedno kaže, drugo radi, treće misli. Ja moram da pazim kako ću da kažem, šta ću... Dok ne poludim jednog dana. Stalno ja ugađam, titram. Pretvorila sam se u sluškinju. Ja sam ovakva, onakva, sve najgore o meni, drvlje i kamenje. Moram da pazim da se ne zamerim. Ne mogu, počinjem da pucam po šavovima - rekla je Dragana na početku razgovora u Rajskom vrtu.
Ja kao da sam poubijala pola ljudi i ne znam kakvu štetu nanela pa se meni zamera ovde šta god da radim, kažem... Ne znam, treba da se preispitam da li sam ja normalna - nastavila je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti Edo sve zamera? Koji je njegov cilj - pitalo ju je Drvo.
Ne znam koji je cilj. Ja znam da on ne zamera te neke stvari. I onda posle par dana kaže "A i nisi ti toliko loša". Sve protiv mene, ja sam ovakva, ja sam onakva. Počinje da me ubeđuje da sam ja tolika katastrofa, da ne znam kako ću da izađem napolje. Kao da sam nekome ne znam šta loše uradila, kao da mi se sudi ovde. Zbog nekih postupaka, stvari, odjednom sve je loše, sve je crno. Ima li nešto svetlo u svemu ovome? Ne znam više, sve mi se nakupilo i hoću da puknem i da eksplodiram, divim se samoj sebi kako izdržavam. U sto delova me lomi, hoću da eksplodioram - kroz suze je rekla Dragaana.

Drvo mudrosti je zanimalo da li je Dragani Mitar prisustvo Edisa Fetića olakšalo ili otežalo njeno učešće u rijalitiju.

Mislim da sam se izblamirala, da sam se obrukala, utučena. Jednom rečju sam utučena. I to što glumim da sam okej, to je samo gluma. Uopšte nije ništa onako kako sam zamislila, osećam se loše, bezvredno, loše se osećam. Pokazala sam loše stvari o sebi i kroz svađe. Meni je ovde otežano, nije došao da mi olakša uopšte - ponovo se rasplakala Mitrova.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.Đ.

#Dragana Mitar

#Rajski vrt

#TV Pink

#Zadruga

'