AKTUELNO

Pop pevačici Jeleni Tomašević na početku karijere pružila se prilika da bude deo sada već kultne "Ivkove slave". Ovo iskustvo smatra dragocenim, a kako je ispričala, te 2005. imala je veliku tremu, a od pomoći bio joj je Milorad Mandić Manda.

- Željko Joksimović je komponovao muziku za film, a ja sam tada sarađivala sa njim na svom prvom albumu, tako sam i dobila šansu da na početku svoje karijere pevam i glumim u sad već kultnom filmu "Ivkova slava" - priseća se ona i nastavlja:

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Bila mi je velika čast što sam imala priliku da stojim u kadru sa glumačkim legendama poput Milorada Mandića Mande, Dragana Bjelogrlića, Nataše Ninković, Anice Dobre, Nikole Đurička, Enisa Beslagića, Srđana - Žike Todorovića... Manda me je ohrabrivao i zasmejavao da bi mi pomogao da se opustim zvog ogromne treme koju sam imala. Sa tog snimanja nosim divne uspomene, jer su me svi lepo dočekali, puni saveta i topline. Tada se potvrdilo da su najveći i najuspešniji umetnici u stvari najjednostavniji i najtopliji ljudi.

Autor: D.T.

#Ivkova slava

#Jelena Tomašević

#Milorad Mandić Manda

'