AKTUELNO

Kada će konačno bivši prijatelji usaglasiti svoje priče?

Tokom sinoćnjeg "Gledanja snimaka" nije bilo pošteđenih učesnika rijalitija "Zadruga 3". Stanari Bele kuće suočeni su, pred svima, sa izgovorenim rečima i postupcima koje su možda želeli da zadrže za sebe. Među njima su svakako prethodne večeri bili i Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković, koji su, podsetimo, imali aferu pred kamerama najgledanijeg rijalitija.

U jednom od snimaka prikazano je kada su Ana Korać, David Dragojević i Marko Đedović pričali u dvorištu o Maji Marinković.

Đedoviću, nije mi drk*la. S njom manipulišite, sa mnom ne možete! Vi se sprdajte s njom i neka ona vama priča to. Niti mi je drk*la, niti ću ja da pričam. Nema potrebe da spominješ moje dete i nema potrebe da govoriš da ću se razvesti ili bilo sta. Niko mi d*k*o nije! Ja znam šta je istina - ljutito je rekao Janjuš nakon ovog snimka.
Ja komentarišem ono što čujem! Ja se sprdam s njom, jok plakaću! - odgovorio mu je Đedović.

Osim Maje i Janjuša, celu ovu situaciju komentarisali su i ostali zadrugari.

Bio je rođendan Majin, Maja je pričala kako će da gori u Budvi, Janjušu je faca bila... Kad je Maja rekla to vezano za Budvu, Janjušu je faca bila, slična ovoj sad - pričao je Bane.
Enči moj dobri, izdrži - poručio je Janjuš svojoj ženi.

Kako ova situacija već danima intrigira sve zadrugare, Zorica Marković dobila je želju da se i Janjušević i Marinkovićeva ispitaju na poligrafu, a kako je Marko Janjušević odbio da odogovori na "Zoričin poligraf", Maja je bez ustručavanja dala sve odgovore.

Gospođo Marinković, da li ste držali Janjuša za penis? - pitala je pevačica Maju.
Da - odgovorila je Maja.

Poligraf Zorice Marković je pokazao da je odgovor istinit.

Da li je Janjušević dodirivao Vašu vaginu? - pitala je Zorica.
Jeste - odgovorila je Marinkovićeva.
Janjuše, ti misliš da smo mi Teletabisi, a najgluplji ispadaš ti. Dosadno je, ustani i reci: "Tako i tako stoje stvari", ne znam šta nije jasno. Sto posto verujem Maji. Ja vidim u Maji jednu zaljubljenu devojku koja ne može da se kontroliše, on je zaljubljen i svestan je da je veliki problem napolju. Tebi prija da se priča sa su Ivana Šopić i Maja Marinković zaljubljene u tebe, sve dok se ne spomene da li si ti zaljubljen u njih. Onda je vrag odneo šalu, Janjuš se zaljubio i sve ode u propast - rekla je Jelena Pešić.
Ja jesam verovala u tu njegovu priču i videla sam sebe napolju, u neku ruku, pored njega. Ja sam se sada totalno udaljila od njega. Naravno da nikada nisam rekla neku lošu reč za njegovu ženu, on je taj koji treba da snosi veću odgovornost. Udaljila sam se, ali kada me komentariše za crnim stolom, imam potrebu da mu odgovorim. Ja sam rekla da sam pogrešila i da ne mogu da vratim vreme. Posle onih reči što mi je izgovorio, da sam smeće, ne bih bila s njim. Ne kažem da se sve u meni ugasilo, ne, ali ja nisam od onih devojaka koje mole. Nema većeg poniženja od ovoga - rekla je Maja.

Za crnim stolom je sinoć prikazan i snimak u kom Maja priča sa Edisom Fetićem i ostalim zadrugarima nakon haosa i priznanja afere sa Janjuševićem.

Rekla sam kako jeste, nisam njega izdala, nego samo sebe. Prvo sam sebe ukanalila, ne bih nazvala to izdajom, rekla bih da je naš odnos kanal, a ne to što sam priznala - istakla je Maja.
Evo, priznajem, pogrešili smo, samo me ostavi na miru. Poljubili smo se, davao sam ti lažnu nadu, da li možeš da me ostaviš na miru? - pričao je Janjuš.
Jao, kakav patetičar. Bajke - poručila je Marinkovićeva.

Da je nešto bilo između Marka Janjuševića i Maje Marinković jasno je, čini se, i vrapcima na grani. Ono što je još uvek upitno jeste da li će Janjuš ikada priznati svoje emocije prema ovoj zadrugarki i kako na sve to gleda njegova supruga Ena. O svemu tome sigurno ćemo saznati više kako vreme bude odmicalo.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'