AKTUELNO

Ponovo nije mogla da izdrži, pa počela da pravi podlogu za isplivavanje istine.

Nakon razgovora sa Jelenom Pešić, Luna Đogani napravila je podlogu za priču o Nenadu Sinđeliću Gastozu, budući da je izgovorila mnoge stvari za koje je tvrdila da ih se ne seća.

Marku Miljkoviću bilo je čudno što je Luna započela ovu temu, sumnjajući da postoji nešto što može da ispliva, a ona ga je ubeđivala u suprotno kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma baš me briga, ja ti nisam ništa zamerio! To je generalno moj stav, jer nemam poverenja u tebe! Ali ne znam što ti meni ne veruješ? - upitao je Miljković.
I nemoj da mi veruješ, ne treba da mi veruješ! Ja tebi nikad nisam rekla da ne verujem, nego me boli šta ne bih odreagovao kao ja. Za mene ovo nije rijaliti, ovde je moja porodica! Zamisli da sam prespavala celu noć kod njega (Gastoza) šta bi tek onda bilo - rekla je Luna u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna i Marko su nastavili priču o spavanju u izolaciji, gde se nalazi i Jelena, što je Đoganijeva odbijala sve vreme.

Samo znaš da cmizdriš, pokaži ljubav, uzvrati poštovanje, ljubav! Godinu i po dana smo u vezi, nema potrebe da se razdvajamo! Koja budala će tebi to da zameri? Odgovoriš lepo i staviš tačku! Ako hoćeš da se iskuliramo, onda ćemo se iskulirati, je l' hoćeš? - upitao je Marko, misleći na raskid.
Ja sam to mislila na tebe, ne na sebe! Hoću da se iskuliraš, imaš dve nedelje da se iskuliraš bez mene - rekla je Luna.
Eto, ti nemaš m*da! Odvratna si! Beži tamo! Kako možeš tako da pričaš? Ja nisam taj koji ti daje energiju svaki dan? - urlao je Miljković.

Nakon što ju je Marko svim silama ubedio da ide sa njom u krevet, Luna je morala da pristane da ne bi on raskinuo sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'