AKTUELNO

U akciji "Kristal" uhapšeni su i članovi međunarodne kriminalne grupe.

Uprava za organizovani kriminal i Policijska uprava Bijeljina, u okviru akcije "Kristal", u mestu Suvo Polje izvršili su pretres i hapšenje 16 osoba u luksuznoj vikendici nadomak grada, a među uhapšenima je i srpska starleta poznata pod imenom Tijana Ajfon.

Policija je saopštila da su uhapšeni Milisav Tomić (ujedno i vlasnik vikendice) i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Njenu fotografiju iz policijske stanice objavili su i lokalni mediji.

Foto: Avaz.ba

Svi oni se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svedoka, a osumnjičeni su za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

Mediji su objavili i prve snimke iz vikendice, na kojima se može videti gomila oružja, kokain po stolovima, prazne flaše alkohola...

Objavljeni su i snimci hapšenja zatečenih u vikendici. Kao što smo već pisali, privedeno je čak 16 osoba.

Prilikom pretresa vikendice, osoba i vozila do sada je pronađeno deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopova, i oko 20.000 KM (oko 10.000 evra) u raznim valutama (euri, franci, švedske krune i dolari).

Pretres i dalje traje.

#Hapšenje

#Tijana Ajfon

'