AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Sinoć je u "Zadruzi 3" održana žurka za pamćenje, a zadrugare, ali i sve verne gledaoce televizije Pink zabavljali su Katarina Grujić i Uroš Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zgodna pevačica izazvala je pravu pometnju u Beloj kući, a svi su čekali reakciju Lune Đogani i Anabele Atijas, koje sa Kaćom nisu u najboljim odnosima, od kada je ona izjavila da na nastupima zaista peva, a ne pušta plejbek kao pojedine novokomponovane pevačice, direktno aludirajući na Lunu.

Mi smo pozvali mladu muzičku zvezdu kako bi je upitali da li je primetila neprijateljske poglede od strane Lune i Anabele i kako su se ophodile prema njoj, a ona nam je dala potpuno neočekivan odgovor.

Nijedna ni druga nisu sfera mog interesovanja, pa samim tim nemam razloga da komentarišem nešto što mene u životu ne zanima - rekla je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Grujićeva nije želela da komentariše ostale zadrugare, ali je zato objasnila da će se uvek rado odazvati da ih zabavlja i uveseli.

Što se tiče žurke, svi ste videli da smo napravili ludu i nezaboravnu žurku i rado ćemo se opet odazvati pozivu da uveselimo zadrugare - navela je mlada pevačica.

Autor: R.L.

#Anabela Atijas

#Katarina Grujić

#Luna Đogani

'