AKTUELNO

Prvi na spisku potvrđenih učesnika nove sezone "Zadruge" jesu Miki Đuričić i Kristijan Golubović, koji će od septembra živeti zajedno u Beloj kući. Njihovo poznanstvo datira od pre nekoliko godina, a jednom prilikom su čak i uhapšeni zajedno!

Ove anegdote prisetio se Ognjen Amidžić u emisiji "Amidži šou", a onda su Miki i Kristijan objasnili o čemu se zapravo radi. Njih dvojica su se, naime, upoznali na jednom vojvođanskom salašu gde je Kristijan bio gost, a Miki domaćin. Ubrzo su se združili i zajedno krenuli u provod, a onda su stvari pošle po zlu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije imao ličnu kartu! Bila je moja tadašnja supruga, bili smo u nekom kafiću i sad šunjaju se policajci oko katedrale, ovamo tamo, hoće oni nas da startuju. Da li imamo pištolje, šta li imamo... Čovek drži kačket, kao da igra golf za australijski tim! Onaj jedan kaže:"Ko si ti?!", a ja mu kažem:"Pa, to ti Miki iz Kupinova!". A on se zajapurio, kilo peruta, brkovi, navalio na njega, kao da je neki veliki kriminalac - prepričavao je Kristijan, a potom je Miki priznao da je o njemu odmah stekao pozitivan utisak.

- Čovek je bio korektan gost. Na razne likove sam nailazio, a Kristijan je čovek koji je ustajao ujutru, nosio neki trupac, dva trupca i sa njima trčao. Gledam ja:"Šta ovaj radi?"

Autor: D.T.

#Amidži Šou

#Kristijan Golubović

#Miki Đuričić

'