AKTUELNO

Oduševili su žiri emisije ''Ja imam talenat'' autorskom numerom.

Kejptaun je umesto ''hard kor roka'', spremio nešto, kako sami kažu, još jače od toga. Predstavili su se svojom autorskom numerom, a žanr nazvali ''beton rok''.

Foto: TvPink Printscreen

- Utisci su super, razbili smo i očekivali smo bum komentare. Nama je bilo bitno da čujemo žiku jer je on roker. Mislim da sam ja sam nakucao sve one preglede na Jutjubu jer sam toliko puta gledao naš nastup. Mislim da je sada još grublja svirka. Najviše nas pokreće ljubav prema muzici i drugarska atmosfera - otkrili su članovi ''Kejptauna''.

- Bili ste odlični i puni energije kao i prvi put. Dopala mi se autorska pesma. Bilo je promena haronija i svaka čast i gitaristi i bubnjaru. Ova stvar bi mogla da bude hit - oduševljen je bio Žika.

Foto: TvPink Printscreen

- Iznenađujuće je da ste se meni koja nisam fan ove muzike dopali. Vaš nastup i energija... Stvarno je dobro. Naglašavam da nisam fan, ali ste mi se dopali - dodala je Ana.

- Stvarno je dobra pesma. Ispunili ste zadatak i baš je divno. Sve je zastupljeno. Solaže su bile fantastične. Kod solo pevača bi moralo malo razgovetnije - savetovala je Danica takmičare.

Foto: TvPink Printscreen

- Bubnjar ti je glavno oružije i on je ubica. Odlična pesma, žao mi je samo što nisam mogao da čujem lepo sve reči pesme. Moj ti je savet da samo malo više odmakneš mikrofon - dodao je Rasta.

Autor: B. R.

#Ja imam talenat

'