AKTUELNO

Napeto je i sinoć bilo u "Zadruzi".

Sinoć je, kao i svakog petka u Beloj kući organizovana "Igra istine" tokom koje su razjašnjeni mnogi postupci i odnosi zadrugara. Nije bilo pošteđenih, a neki su prilično burno reagovali na pitanja svojih cimera.

Pitanja je i ovo veče bilo i za bivše supružnike Anabelu Atijas i Gagija Đoganija te rasprave među njima ni ovo veče nisu izostale.

Pitala bih Gagija nešto, ali neće biti iskren - rekla je Anabela.
Ja sam uvek iskren, draga - kreveljio se Gagi.
Čula sam razgovor između Lune, Marka i tebe. Počeo si da pričaš kako je Đedović budaletina koja ističe diplomu i pljuje i psuje po drugima. Šta misliš o svom drugu Janjušu, koji je sve ovde napušavao, a čak meni pretio iza leđa? Rekla mi je Maja. Govori da su svi g*vna, a zameraš to Đedoviću - pitala je Anabela, a Janjuš je odmah skočio na nju:
Sram te bilo, j*bala te Maja. Anabela žrtvice, molim te ćuti - skakao je Janjuš.
Kome bi pre oprostila, Marku ili Gagiju? Sa kim bi imala bolji odnos da moraš da biraš? - pitala je Ana Korać Anabelu.
Sa Gagijem, on je otac moje dece. Ovaj čovek, opraštam mu, ali nikada neće imati šansu kod mene. Muka mi je više, a i dalje niko nije ništa uradio da se osećam bolje, pa makar se i folirao - rekla je Anabela.

U toku sinoćnje Igre istine Jovana Tomić Matora postavila je pitanje Gagiju: "Da izuzmemo LunU i Marka, gde misliš da je Anabela napravila greške i po čemu je lošiji roditelj od tebe? Pričao si o lošem vaspitanju u klipu, to si rekao u monologu".

Ne znam, sad ne bih da otvaram neke teme... Dok je Luna bila u "Zadruzi", ne želim da budem surov, kazaću u blažoj varijatni... Kad je Luna htela da uđe u "Zadrugu 1", šta se dešavalo... Te 2017, mislim da je mnogo nas pojeo rijaliti. Kad je Luna ušla u "Zadrugu 1", više se posvetila rijalitiju(Anabela), zapostavila je decu kao roditelj - govorio je Gagi, a nakon toga je nastao haos.

Gagi je rekao da su decu čuvale dadilje, a Luna Đogani je stala u odbranu majke tvrdeći da nije imala dadilju. Šta su još Anabela, Gagi i Luna rekli na tu temu, pogledajte u nastavku.

Nakon Igre istine Gagi je prišao ćerki koja je sedela na garnituri i pokušao da započne priču o Anabeli, ali ga je Luna prekinula.

Tata, ne mogu da te slušam, rekla sam da neću da se mešam - rekla je Luna.
Da priča ona o dugovima... - nastavio je Gagi.

Na kraju večeri majka i ćerka su se izgrlile i time stavile do znanja jedna drugoj da se polako sve vraća u normalu kada je o njihovom odnosu reč.

Da li će se situacija između majke i ćerke u potpunosti stabilizovati i kako će se dalje odvijati odnos između Gagija i Anabele, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'