AKTUELNO

Luna ne želi da joj se roditelji takmiče ko je bolji roditelj.

Sledeće pitanje na večerašnjoj "Igri istine" bilo je postavljeno Gagiju Đoganiju, od strane Jovane Tomić Matore.

Toliko se međusobno prozivamo, ko je gore, ko je dole. To mi je odvratno. Postaviću pitanje Gagiju. Da izuzmemo LunU i Marka, gde misliš da je Anabela napravila greške i po čemu je lošiji roditelj od tebe? Pričao si o lošem vaspitanju u klipu, to si rekao u monologu - pitala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, sad ne bih da otvaram neke teme... Dok je Luna bila u "Zadruzi", ne želim da budem surov, kazaću u blažoj varijatni... Kad je Luna htela da uđe u "Zadrugu 1", šta se dešavalo... Te 2017, mislim da je mnogo nas pojeo rijaliti. Kad je Luna ušla u "Zadrugu 1", više se posvetila rijalitiju(Anabela), zapostavila je decu kao roditelj - govorio je Gagi.
Zbog toga misliš da je loše vaspitala? - čudila se Matora.
Kad smo se razveli, kad je ušla u prvu vezu sa Mladenom... Šta ja znam, bila je više posvećena svojim dečkićima, deca su više bila kod dadilja - nastavio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad nisam imala dadilju - rekla je začuđeno Luna.
Meni lično nije nikada bila tu. Nedovoljno. Kad je raskidala, ja sam osećao da su bili bolni raskidi. Sa Mladenom je bila godinu dana, sve u svemu, mislim da nije bila dovoljno pored dece, to je to, a kažem, momenat gde je zapostavila decu, to je kad je počeo rijaliti 2017. - nastavio je Gagi.
Ispadaš kontradiktoran, to si i ti radio. A da potenciraš da si ti bio tu, razumela bih, nisi ni ti bio - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dadilje su čuvale decu jer sam ja radila - uzvratila je Anabela.
Ja baš ne mislim da on misli da je loša majka, nego hoće da je povredi. Sve možeš da joj kažeš, ali ne da je loša majka. I mene boli kad kaže da si ti loš za neke stvari, ali to ona govori sa argumentima. Za mene si najbolji tata, ali moraš da priznaš da iznosi argumente. Što se tih momaka tiče, Mladen je bio često sa nama, Sašu nikad nisam videla kod nas. I šta je tu ružno? Bila je u vezi. Nina je stalno bila sa mamom kad je bila sa Saletom, ja sam bila u svom svetu, sa drugaricama, sa Anastasijom. Ti jesi bio tu kada sam te zvala uvek, ali ja znam da ti ne misliš da je loša majka. Nego hoćeš da je uvrediš. A ne možeš jer nemaš argumente, ona nije loša majka. Uvek si bio tu za mene kad je bila u Sarajevu, ja sam htela tu sama da budem. Nina je bila sa mamom. Ne treba da se takmičite, vi ste za mene najbolji - govorila je Luna Gagiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne tražim da biraš, ali ponašaj se isto. Za njega si juče skočila, za mene nisi. Želim da vidim da imaš isti instikt - rekla je Anabela.
To ne znači da ga više volim. Ja ne volim kad čoporativno napadaju, tako su mene u "Zadruzi 1", zato sam ga branila. Ono što je sinoć Đedović rekao, ja to ne mogu - istakla je Luna, a onda je nastala rasprava sa Đedovićem, nakon koje je Anabela poručila Luni da je bole svađe sa ljudima koji joj znače, a ne onima koji joj ne znače:
Marko nam je bio u stanu, ja sam najmanje zaslužila neke stvari. Orozović me je povredio, jer sam se za njega borila kao za tebe. Ja neću biti ljuta na ljude koji mi ne znače. Ja se ljutim na ljudi koji mi znače - istakla je Atijasova.

Rasprava se nastavila, a zadrugari su se umešali, posle koje je Đogani opet pecnuo Atijasovu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hteo da rešimo odnos, ali ona nije bila raspoložena - rekao je Gagi.
Molim? Ja sam delima govorila, plaćala ti dugove - uzvratila je Anabela.
Ovo je uvreda - dodao je Đogani.
Kakva uvreda? Što se plašiš da kažeš, šta je tu ružno - zamerila je Luna Gagiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzimao si pared od mene, od brata, od Nađe, od Milene... I sad je frka da se sazna da si od mene - rekla je Anabela.
On očekuje da nešto lepo kaže o njemu, to ga najviše boli - poručila Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti ćeš Anabela dugo čekati da te Luna pohvali - dodao je Gagi.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'